John Rambach... Dé aanhangwagen specialst uit Boekel!

John Rambach is meer dan 20 jaar actief als handelsonderneming in duurzame aanhangwagens, speciaalbouw, onderhoud, onderdelen, ladders/rolsteigers en aluminium opbergkisten. Ook kunt u terecht voor uw auto- en winterbanden plus opslag. Het bedrijf is gestart in Overasselt en is nu al meer dan 10 jaar gevestigd in Boekel.

Met trots is de onderneming "Dé aanhangwagenspecialist uit Boekel en omgeving". Door hun jarenlange ervaring zijn zij in staat u het beste advies te geven bij aankoop van uw robuuste, duurzame aanhanger. Zij denken met u mee en zoeken voor u een betrouwbare oplossing.

Heeft u speciale wensen? Het aanbod varieert van traditionele koetswagens tot plateaukippers en gaat zelfs verder. Zij bieden namelijk ook de mogelijkheid tot speciaalbouw op maat. Op onze website staan een groot aantal voorbeelden. Maar u kunt ook een afspraak maken en advies inwinnen welke aanhangwagen het beste bij u past. Bel 0492 - 32 61 94.

Heeft u problemen met een aanhangwagen?
John Rambach verricht ook het complete onderhoud van uw aanhangwagen of paardentrailer en heeft een groot aantal onderdelen op voorraad. Ook zijn zij RDW erkend en kunt u ook terrecht om uw schade te laten taxeren en herstellen. Dus uw aanhanghangwagen is in goede (vak)handen. 

Uw (nieuwe) aanhanger kan ook uitgebreid worden en uitgerust worden met aluminium opbergkisten. Hiermee creëert u meer bergruimte en opslag van uw spullen (o.a. gasflessen 5 en 11kg) op de aanhangwagen, caravan, vouwwagen, camper of boot. Klik HIER voor meer informatie.

Ook is John Rambach leverancier van een uitgebreid assortiment stabiele aluminium ladders, trapladders en rolsteigers. Hiermee verhoogt u uw werkcomfort en veiligheid. Alle ladders en trapladders dragen het VGS-label, norm EN 131, NEN-keuring en zijn Europees gekeurd. Elke uitvoering is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Klik HIER voor meer informatie.

John Rambach heeft de scherpste prijzen van Nederland!

Wilt u een aanhangwagen op maat, aanhangwagen kopen, ladders kopen, meer informatie of prijzen. Bel vrijblijvend de aanhangwagenspecialist John Rambach 0492 - 32 61 94.

 

Handelsonderneming  John Rambach   |   Mutshoek 4c  5427 EV  Boekel   |   T 0492 - 32 61 94   |   M 06 - 50 53 20 24   |   E info@rambach.nl   |   W www.rambach.nl